09Mai2024

II Saló de l’Energia de les Terres de Lleida

Torna el II Saló de l’Energia de les Terres de Lleida els propers Els propers 26 i 27 d'abril dins de la Fira Q de Balaguer. El Saló consisteix en un cicle de ponències organitzat des de l'Oficina de Transició Energètica de la Noguera al voltant de la transició energètica.
El programa comença  el divendres dia 26 d’abril, amb una sessió informativa que es farà al Centre d'Empreses i Innovació de Balaguer. Aquesta primera jornada es centrarà en les eines urbanístiques i jurídiques dels municipis per a la transició energètica. En aquesta sessió s’impartiran diverses ponències per part de tècnics experts del sector. 

Els actes seguiran durant tot el cap de setmana al pavelló d’Inpacsa, amb tres espais diferenciats, en els que es faran diverses accions i ponències. Al primer dels espais situat a l’altell A del pavelló es faran unes xerrades dedicades als models de descarbonització agrícola i industrial; i a l’aula B de l’altell se celebrarà la trobada formativa sobre comunitats energètiques. D’altra banda i a la zona del pavelló firal dedicada al Saló de l’Energia ‘Espai Demo’, es farà la sessió sobre tècniques de construcció ancestral i rehabilitació, una demostració d’aerotèrmia i terra refrescant, i una sobre mobilitat elèctrica. 

 

Els principals objectius del Saló son promoure i conscienciar la ciutadania, les administracions i les empreses de la importància d’implementar mecanismes i processos transformadors per a l’eficiència energètica i l’estalvi, tenint en compte les característiques dels sectors productius del territori, el teixit comercial i empresarial.

 

Programa II Saló de l’Energia de les Terres de Lleida

Compartir contingut
Copyright © 2024 Consell Comarcal del Pallars Jussà. Tots els drets reservats. Designed by JoomlArt.com. Joomla! és programari lliure, alliberat sota la GNU General Public License.